Leven er binnenkort gorilla's of cobra's in België? Ontdek het met de boeiende workshop 'Nieuwe beestjes' (+3) tijdens de krokusvakantie.

Klimaatsverandering is bijna elke dag een item op het nieuws. We weten dat onze aarde opwarmt, maar wat betekent dat juist voor ons? Leven we hier dan binnenkort in een jungle?

Tijdens de krokusvakantie volg je in Hidrodoe de knutselworkshop 'Nieuwe Beestjes' (3+). Tijdens de workshop leren de kinderen wat klimaatsverandering voor de dieren in België zou betekenen.

Nee, gorilla's en cobra's zal je hier niet vlug tegenkomen, maar omdat het hier warmer wordt, gaan sommige tropische dieren zich hier steeds meer thuis voelen.

Tijdens de krokusvakantie leer je 8 nieuwe beestjes en hun eigenaardige trekjes kennen. En ook hoe we ons zullen moeten aanpassen aan die nieuwe beestjes.

Je leert het allemaal dankzij een leuk spel én achteraf kan je nog creatief aan de slag tijdens een knutselworkshop. Wie weet ga jij wel naar huis met het origineelste dierenmasker van carnaval!

De workshop 'Nieuwe Beestjes' kan je volgen om 11u15 en om 14u00 op elke openingsdag van de krokusvakantie.